Günebakış Gazetesi’nden istifa eden Trabzonspor yöneticilerine büyük suçlama

Günebakış Gazetesi "Kaos yaratmak istediler.

Günebakış Gazetesi’nden istifa eden Trabzonspor yöneticilerine büyük suçlama
Haber61 / Haber Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya yakın olan Günebakış Gazetesi, bugünkü spor manşetinde Trabzonspor’dan istifa eden 6 yöneticiyi hedef aldı, suçladı ve şok iddialarda bulundu.

İSTİFA HAMLESİNE ‘DARBE’ DEDİ

“6 yönetici istifa ederken Usta yönetimini de düşürmek için operasyon yapıldığı ortaya çıktı. Kaos planı tutmadı” spotuyla giren manşet haberde, “Malatyaspor yenilgisi sonrası gemiyi ter eden 6 yöneticinin de istifa etmesi için operasyon yapmış. Böylece yönetimdeki sayının 7’nin altında düşürülmesi ve kongreye gidilmesinin planı yapılmış. Ancak istifacıların, yönetimi düşürüp Trabzonspor’u kaosa sürükleme planı, Usta’nın ve Trabzon’un yanında duran yöneticileri ile tutmadı. Yani bir anlamda darbe (!) önlendi.”

Nurgül Günaydın imzalı haberde şu detaya verildi;

Acı ama gerçek… Trabzonspor’un kendi içinde kaosa sürüklemek istendiği ortaya çıktı. Art arda alınan yenilgi sonrası üzün süredir yönetimde olup, kenarda duran istifa eden 6 yöneticinin Malatyaspor yenilgisi Trabzonspor’u kaosa sürüklemeye çalıştığı belirtildi.

Daha önceden plan yaptıkları belli olan bu 6 muhalif yönetici Malatyaspor yenilgisi sonrası  bir kaç dakika sonra hemen istifalarını sosyal medyadan açıklarken zor günde kulübü yüz üstü bırakma yolunu seçmişlerdi.

İstifaların böylesi Trabzonspor’un en zor  gününde olması camiada büyük tepki yaratırken bu toplu istifa depremi yaratan 6 ismin daha büyük bir kaos için uğraştıklarını günebakış açıklıyor. Nevzat Aydın’ın başını çektiği istifacı yöneticiler, yönetimdeki sayıyı 7’nin altına inmesini sağlayarak yönetimin hukuki olarak düşmesi ile mecburen kongre kararı alması için bir çok yönetici ile istifa etmesi için temas kurduğu belirtildi.

Başkan Muharrem Usta’yı mecburen kongreye götürmek için bir çok yöneticiyi direkt veya kıramayacakları isimleri devreye sokarak istifa etmeleri için baskı yapan bu yöneticilerin yönetimi düşürdükten sonra zor gününde Trabzonspor’a daha büyük kaos yaşatma planı tutmadı. Zor günde kaçmayı değil Usta’nın aslında Trabzonspor’un yanında duran yöneticiler, tabiri caizse büyük bir iç darbe girişiminin başarısız olması sağlandı.

Bu yöndeki kaos planını öğrenen Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve yönetici Ali Rıza Egemen’in yöneticiler ile görüştüğü ve zor günde kulübü asla yalnız bırakmamaları gerektiği yönünde telkinde bulundukları belirtildi. Trabzonspor bir anlamda Malatyaspor maçı sonrası kendi içinde büyük bir yönetim dürüşme operasyonuna sağduyulu yöneticilerin, istifacı eski yöneticilerin telkinlerine rağmen Trabzonspor’un yanında olmayı seçerek engelledi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor