Gümüşhanespor "Favori Trabzonspor"

Gümüşhanespor Başkanı Bayraktar, "Trabzonspor favori ve guruptan çıkar."

Gümüşhanespor "Favori Trabzonspor"
Trabzonspor’un Ziraat Türkiye kupasındaki gurubunda yer alan Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar‘dan Trabzonspor’a övgüler.

Başkan Büyükbayraktar Haber61'e yaptığı açıklamada Trabzonspor’un Türkiye’nin gururu olduğunu ifade ederek, "Öncelikle herkese  hayırlı olsun. Tarihimizde bir kez 1997-98 sezonunda Türkiye Kupasında çeyrek final oynadık o tarihten sonrada Türkiye Kupasında hiç yer alamadık. Ogünden sonra bu ilk olacak. Trabzonspor ile eşleşmekten de gururluyuz. Trabzonspor ülkemizin en güzide kulüblerinden biridir. Ben inanıyorum ki çok güzel bir müsabaka olacak. Netice itibariyle iki kardeş kentin iki aynı kültürün takımı karşı karşıya gelecek. Trabzonspor’a karşı iyi futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Bu sezonki performansımız iyi. Seyircilerin keyif alacağı bir maç olacaktır. Trabzonspor’un gücü belli. Grubumuzda seri başı olan Trabzonspor favoridir ve bu guruptan çıkar” dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor