Gümrükçüoğlu'ndan Trabzonspor için kampanya çağrısı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor camiasının bir araya geldiği programda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Trabzonspor için kampanya başlatacaklarını açıkladı.

Gümrükçüoğlu'ndan Trabzonspor için kampanya çağrısı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un içinde bulunduğu mali krizden çıkması için kampanya başlatılacağını duyuran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Maaşımı vermeye hazırım" dedi 


Buluşmada söz alan Gümrükçüoğlu şu konuşmayı yaptı: "Bizim bir tek söyleyeceğimiz var. Eski belediye başkanları gibi Trabzonspor’un bir hizmetkarı olduğumuzu söylemek istiyorum. Ağaoğlu ve yönetimiyle birkaç kez bir araya geldik. Çok çeşitli konular üzerine konuşuldu. Bizim imza atabileceğimiz ne varsa bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Finansal bir darboğaz var. Ben belediye olarak 500 Trilyon borçla çalışıyorum. Sayın TTSO başkanımız ile bir kampanya başlatacağız. TTSO, meslek kurulkuşlarımız, sbütün köprüleri, bütün billboardlarımızı bütün internet sitelerimizi ayağa kaldıracağız. Hadi Bakalım diyeceğiz. Ben sonuç alacağımıza inanıyorum. Başkanımıza güveniyorum. Bir kampanya başlatacağız. 50 BİN Trabzonlu 10 bin TL verse 500 Trilyon eder. Köydeki Fatma teyzem 10 TL verir, Faruk abi 50 bin TL verir mesela. Ben maaşımı vermeye hazırım. Açıkça TTSO, TTB başkanlarımıza sivil toplum kurullarımıza da söyledim. Diğer kaynaklarımıza da bakalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor