G.Saray'la Burak restleşmesi!

Trabzonspor, Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz'ın 8 milyon euro'luk bonservis bedelinden hak edişi olan yüzde 20 payı talep etti. Bordomavili kulüpten konuyla ilgili olarak Galatasaray kulübüne gönderilen resmi yazıd

G.Saray'la Burak restleşmesi!
Trabzonspor, Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz'ın 8 milyon euro'luk bonservis bedelinden hak edişi olan yüzde 20 payı talep etti. Bordomavili kulüpten konuyla ilgili olarak Galatasaray kulübüne gönderilen resmi yazıda, "1 hafta içerisinde Burak Yılmaz'ın Çin kulübe Beijing Guoan'a transferinden hak edişimiz olan yüzde 20 payı hesabımızda görmek istiyoruz" denildi. 
 
Daha önce de Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferlerinde Galatasaray ile ekonomik konularda sorunlar yaşayan Trabzonspor, sarı-kırmızılı kulüpten gelecek olan cevaba göre hareket edecek. Bu arada Trabzonspor'un satın alma opsiyonu 1 milyon 750 bin euro olan Salih Dursun'un bonservisini resmen almak için de Galatasaray ile görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Galatasaray yönetiminin bu nedenle Burak Yılmaz'dan doğan hak ediş yerine Salih'in bonservisini vermeyi teklif edeceği de öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor