Göztepe galibiyetini böyle değerlendirdi: Abdullah Avcı maçı çözdü

Trabzonspor’un Göztepe’yi mağlup ettiği maç sonrası Abdullah Avcı’ya övgü.

Göztepe galibiyetini böyle değerlendirdi: Abdullah Avcı maçı çözdü

Trabzonspor, Süper Lig’in 29. Haftasında evinde Göztepe’yi ağırladı.

Karşılaşmayı 4-2 kazanan bordo mavililerde Abdullah Avcı’ya da övgüler yağdırıldı.

Bunlardan biri de spor yorumcu Erman Özgür’den geldi.

Abdullah Avcı'nın maçı çözdüğünü belirten Özgün şu ifadeleri kullandı:

Yüksek tempolu ilk yarıda en dikkat çekici olan ise Göztepe'nin hücum iştahının Trabzonspor'dan fazla oluşuydu.Bu detay Abdullah Avcı'yı da rahatsız etmiş olacak ki Trabzonspor soyunma odasından sahaya 3 değişiklikle geldi. Özellikle Dorukhan'ın ilk müdahalelerdeki başarısı ile daha az geri koşan, Djaniny'in savunma arkası koşuları ile daha kolay pozisyon üreten Trabzonspor, 10 dakikada maçı kopardı.

Ömür ve Djaniny harika gollerle Göztepe'nin ilk yarıdaki direncini de kırdılar. Maçın kader adamı ilk yarı kaçırdığı gollerden sonra Djaniny'nin golünde çok büyük bir hata yapan Angel oldu.

Trabzonspor'da maçın yıldızı 2 gol ile Abdülkadir Ömür olurken, Abdullah Avcı sezon boyunca birçok maçta olduğu gibi yine dokunuşları ile maçı çözdü. Sonuçta şampiyonluk için geri sayıma harika bir galibiyetle bir adım daha eklendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor