Gözler dev derbide!

Trabzonspor Fenerbahçe'ye konuk oluyor...

Gözler dev derbide!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak mücade Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Trabzonspor mücadele öncesi 3. sıradaki Beşiktaş ile puan farkını azatmayı amaçlarken, Fenerbahçe'de alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor 4. sıradaki yerini hemen hemen sağlamlaştırırken, Fenerbahçe'de ise olası bir mağlubiyetle taşlar yerinden oyanayabilir. Başkan Ali Koç her ne kadar teknik direktör Ersun Yanal'ın yanında olduğunu belirtsede, Sarı-Lacivertli camianın Yanal'a gösterdiği sabır tükenmek üzere...

Son 5 maçında yalnızca bir kez kazanabilen Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile Trabzonspor mağlubiyeti sonrası yollar ayrılabilir. Öte yandan çalışmalarını tesislerinde sürdüren Fenerbahçe'de cezalı İsmail Köybaşı ve Mehmet Ekici'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Erten Ersu, Moses ve Serdar Aziz'in maçta forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor'da ise işler tamamen farklı. Son 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 22 yıl sonra yenmenin hesaplarını yapıyor. En son 1997-98 sezonunda Yılmaz Vural yönetiminde rakibini deplasmanda mağlup eden Trabzonspor'da en son galibiyet golü de Ünal Karaman'dan gelmişti.

Bordo-Mavililer'de karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan Onazi dışında Ekuban'ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor