Golcü futbolcudan flaş açıklama: Trabzonsporluyum çünkü..

Trabzonlu golcü futbolcu Ergin Keleş’ten Sörloth’a övgü dolu sözler.

Golcü futbolcudan flaş açıklama: Trabzonsporluyum çünkü..

Haber61 - Haber Servisi

Trabzonspor’dan yetişen ve bir dönem forma giymiş golcü futbolcu Ergin Keleş katıldığı bir canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un kendisi için “direniş” olduğunu belirten Ergin Keleş “Statükoyu, bir güce bir direniş, güce karşı “hayır ben buradayım” demektir Trabzonspor. Bir yerde bir güç vardır, o gücü devirmek veya o gücün karşısına dikilmenin imkansız olduğunun düşünüldüğü anlarda Trabzonspor ortaya çıkmıştır. O gücün karşısına dikilmektir Trabzonspor. O yüzden ben Trabzonsporluyum. Benim için sadece bir futbol takımı değildir Trabzonspor, bir duruştur.” İfadelerini kullandı.

Keleş Trabzonspor’un golcüsü Sörloht hakkında da övgü dolu sözler sarf ederken “Komple bir futbolcu ifadelerini kullandı.

Ergin Keleş “Sörloth müthiş bir golcü. Şuan Trabzonspor için satranç tahtası üzerindeki Şah. Onu oradan düşür oyun biter. Ciddi anlamda muazzam bir oyuncu daha da gelişecektir. Fizik anlamda, süratli ve fuleli bir oyuncu. Havadan iyi, dengesi iyi, topla ilişkisi iyi, akıllı bir oyuncu. Saha içerisinde paylaşmayı biliyor. Takımı için oynayan bir oyuncu. Bencil değil. Ciddi anlamda takım oyuncusu. Sörloth’u takdir etmek lazım. Vazgeçmemiş, bırakmamış. Sonunda bunun meyvesini Trabzonspor’da almış. Bence çok başarılı olacak. Futbolculuk meziyetlerine bakınca başarılı olmama şansı yok. İnşallah Trabzonspor’da kalır. Türkiye’de başka takımda yapamaz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler