Gol sonrası sevinmemişti! Diagne Trabzonspor'a mı transfer olacak?

Diagne'nin, Trabzonspor'a karşı attığı gol sonrası sevinmemesi transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Gol sonrası sevinmemişti! Diagne Trabzonspor'a mı transfer olacak?

Trabzonspor'un Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettiği mücadelede takımının tek golünü kaydeden Diagne'nin gol sevinci yaşamaması çeşitli transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

TRABZONSPOR İDDİALARI ORTAYA ATILDI

Mücadelenin 14. dakikasında takımı adına gol kaydeden Senegalli futbolcu, gol sevincini yaşamadı. Diagne'nin bu hareketi neden yaptığı tam olarak anlaşılmazken, Trabzonspor'a transfer olacağı iddiaları da ortaya atıldı.

Bu sezon 32 resmi maçta 22 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Diagne'nin, Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Yeni sezon öncesi santrfor transferi de yapması beklenen Trabzonspor'un, Diagne ismini gündemine alabileceği ifade ediliyor. Golcü oyuncunun sözleşmesinin sona erecek olması, bordo mavili ekip için bu transferi cazip hale getiriyor.

diagne trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler