Gol makinesi Sörloth'dan 2 gol daha

Ligde krallık yarışında zirvede yer alan Alexander Sörloth, Türkiye Kupası’na da damga vurdu. Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Sörloth, B.B. Erzurum karşısında 2 şık gole imza attı, galibiyette büyük rol oynadı.

Gol makinesi Sörloth'dan 2 gol daha

Geldiği günden bu yana gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan ve ligde 19 haftada attığı 16 golle krallık yarışında zirvede yer alan Alexander Sörloth durdurulamıyor... Norveçli yıldız, çeyrek final ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında birbirinden şık 2 gole imza attı, Ziraat Türkiye Kupası’na da damga vurmayı başardı.

Savunma oyuncuları için büyük bir tehdit olan Sörloth bu sezon Bordo- Mavili formayla toplamda 21 kez ağları sarstı. Fırtına’nın gol yükünü çeken 24 yaşındaki futbolcu sezon başından bu yana ortaya koyduğu oyunla alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor