Gökhan Töre Trabzonspor'a mı geliyor?

Bordo-Mavililer’in transfer listesinde yer alan Beşiktaşlı futbolcu geçtiğimiz hafta Trabzon’a geldi,

Gökhan Töre Trabzonspor'a mı geliyor?
 
Bordo-Mavililer’in transfer listesinde yer alan Beşiktaşlı futbolcu geçtiğimiz hafta Trabzon’a geldi, Gökhan Töre'nin Olcay ve Yusuf Yazıcı ile birlikte şehri gezdiği iddia edildi.
 
 
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan Gökhan Töre, geçtiğimiz günlerde Trabzon’a çıkarma yaptı. Beşiktaş’ın sezon başında West Ham United’a kiraladığı fakat sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gökhan Töre, boş vaktinde Karadeniz turu yaptı. Önce Trabzon’a gelen Gökhan'ın daha sonra memleketi Samsun’a gittiği iddia edildi.
 
SIK SIK GELİYOR
 
Trabzon’da Beşiktaş’tan eski takım arkadaşı olan Olcay Şahan’ın yanı sıra Yusuf Yazıcı ile birlikte yaylaları gezen Gökhan’ın Bordo-Mavili idarecilerle de bir görüşme yaptığı ileri sürüldü. Sık sık Trabzon’a geldiği kaydedilen yetenekli oyuncuyu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kadrosunda düşünmediği belirtildi. Gökhan’ın Trabzonspor’a gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.(Milliyet)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor