Gökdeniz; "Korkaklar..."

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Futbol Federasyonu seçimlerinde Haluk Ulusoy'un aday olamamasına çok sert tepki gösterdi. Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde Haluk Ulusoy'un

Gökdeniz; "Korkaklar..."
Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Futbol Federasyonu seçimlerinde Haluk Ulusoy'un aday olamamasına çok sert tepki gösterdi.
 
Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde Haluk Ulusoy'un başkan adayı olamaması hakkında zehir zemberek bir yorum yaptı. Adaylık için topladığı 65 imzanın 26'sının mükerrer olmasından dolayı 39 imzada kalan ve bunun sonucunda aday olamayan Ulusoy'a destek veren Karadeniz, Twitter'da şunları yazdı:
 
"Özgür iradesiyle imzasını "Haluk Ulusoy" olarak değiştiren 26 delegeyi mükerrer imza kabul ederek seçime sokmayanlar bildiğiniz KORKAKtırlar. Haluk Ulusoy'un ciddi bir şekilde hakkı yendi. Yüce Türk adaleti en doğru kararı verecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor