Gizli Forvet Filip Novak Beşiktaş’ı bekliyor

Trabzonspor’un gizli forveti Novak Beşiktaş maçını bekliyor.

Gizli Forvet Filip Novak Beşiktaş’ı bekliyor

Haber61 – Spor Servisi – Emrah Paça - Trabzonspor’un attığı gollerle dikkat çeken savunma oyuncusu Filip Novak, Beşiktaş maçını bekliyor.

Süper Lig'e geldiği Ocak 2018'den bu yana kaydettiği 9 golle ligin en fazla gol atan savunma oyuncusu olan Çek oyuncu Filip Novak daha önce yaptığı gibi Beşiktaş karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırmak istiyor.

Novak, Beşiktaş ile geçtiğimiz sezonun 33. Haftasında Trabzon’da oynanan karşılaşmanın 53. dakikasında da gol atma başarısı göstermişti. Novak bu golle Trabzonspor’u rakibi karşısında 1-0 öne geçirmişti. Trabzonspor o karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı.

BU SEZON TEK GOLÜ VAR

Filip Novak’ın bu sezon Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 1 golü bulunuyor. Novak, bu sezonun 4. haftasında Trabzon’da oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 17. dakikasında attığı kafa golü ile Trabzonspor’u 1-0 öne geçirmişti. Novak’ın golünde asisti Pereira yapmıştı.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor