Giresunlu şehidin acı hikayesi

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki saldırıda şehit olan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Birkan Gündüz’ün 1 ay önce nişanlandığı ortaya çıktı. Şehidin facebook hesabından paylaştığı fotoğraflar ve sözler yürekleri burktu.    Sosyal

Giresunlu şehidin acı hikayesi
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki saldırıda şehit olan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Birkan Gündüz’ün 1 ay önce nişanlandığı ortaya çıktı. Şehidin facebook hesabından paylaştığı fotoğraflar ve sözler yürekleri burktu. 
 
Sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan en son 14 Aralıkta paylaştığı sözler ile henüz 1 ay önce nişanlandığı nişanlısına aşkını ilan eden Şehit Uzman Çavuş son paylaştığı fotoğrafta mutluluğunu şu sözler ile ifade etti. “Ayırmasın Allah'ım tüm sevenleri. Ben sana sen bana aşığız aşık. Hem Mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter.”
 
17 Kasım’da nişanlandığı öğrenilen Şehit Uzman Çavuş’un cenazesi yarın Diyarbakır'dan hareket edeceği Çarşamba günü ise Giresun’un Şebinkarahisar ilçesine getirilerek törenle toprağa verileceği öğrenildi.
 
20151222aw610637_01.jpg
 
20151222aw610637_02.jpg
 
20151222aw610637_03.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler