Giresun'dan Bitnel'e destek!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan müsabakanın tartışılan hakemi Deniz Ateş Bitnel'e Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den destek geldi.

Giresun'dan Bitnel'e destek!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan müsabakanın tartışılan hakemi Deniz Ateş Bitnel'e Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den destek geldi.

Deniz Ateş Bitnel'in art niyetli bir yönetim sergilemediğini belirten Erkan Sözeri, "Hocamız bizim Alanyaspor maçımızı yönetmişti. 2-0 da mağlup olmuştuk. Ve ben gidip kendisini tebrik etmiştim. Mükemmel bir maç yönetmişti ve bugüne kadar yönettiği maçların geneline baktığımız zaman performansı hakikatten iyi. Dolayısıyla da FIFA kokartı aldı. Kendisi de kabul eder dün hakikatten formsuz günündeydi. Niyetinde bir art düşünce olsaydı Trabzonspor'a o penaltıyı vermezdi, Galatasaray'a o penaltıyı vermezdi. Biraz da hadiseye hakem şansızlığı olarak bakma lazım. Eğer genç hakemleri destekleyeceksek hatalarını göz önüne alarak destekleyeceğiz. Şimdi genç bir oyuncuyu oynatıyorsan onun hatalarını kabullenerek oynatman lazım. Bu da böyle bir şey. Genç hakemlerimize destek veriyoruz hesapta ama şimdi bakıyorum herkes astı kesti. Tabii ki Trabzonspor'un burada hakkı yendi ve mağdur oldu bunu asla göz ardı etmiyorum" dedi.

"SALİH'İN HAREKETİ ÇOK RENCİDE EDİCİ BİR HAREKET"

"Salih'in hareketi takdir ediliyor ama bence o hareket çok rencide edici bir hareketti" diyen Sözeri, "Hakemi ve hakem camiasını rencide edici bir hareket çünkü ne olursa olsun sonuçta o hakem o maçtan sonra gerekli cezayı zaten alacaktır. Ben gerçekten hakemler adına, hakemlik adına üzüldüm fakat Trabzonspor'a da burada hak vermek lazım hakkını aramak için bazı söylemler yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

"SIRA HANGİ HAKEMDE?"

Bir tek hakemlerin sorgulanmasının yanlış olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Niye hakemi kandıran oyuncular sorgulanmıyor? Tamam, hakem kanmayacak ama kandı diyelim. Uzak pozisyona verse 4 hakem 6 hakem görmedi kandı diyelim. Oradaki oyuncu niye sorgulanmıyor. O yüzden bunu böyle düşünürsek bence Türk futboluna o zaman katkı yapmış oluruz. Bugün Deniz Ateş Bitnel'i bitirirsiniz dün Cem Papila'yı bitirdik. Ondan önce Ali Aydın'ı bitirdik. Sırada kim var? Bu böyle çözülmez" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler