Giray Bulak yönetimi övdü Yanal'ı eleştirdi!

Giray Bulak; Trabzonspor'un başarısında en büyük pay yönetimindir

Giray Bulak yönetimi övdü Yanal'ı eleştirdi!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Trabzonlu teknik direktör Giray Bulak maçı değerlendirdi.

TRTSpor'da katıldığı programda açıklamalarda bulunan Bulak, yine Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi. Bulak, bordo mavili takımın başarısındaki asıl payın yönetime ait olduğunu savundu. 

Bulak eleştirilerini sürdürürken programın sunucusu Ersin Düzen'in şaşırdığı gözlenirken, başarıda Ersun Yanal'ın da bulunduğunu ifade etti. Ancak Bulak eleştirilerini sürdürmeye devam etti.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bulak şöyle konuştu;

Trabzonspor yönetimini gözardı etmemek lazım. 5 tane oyuncu alındı. Hatta Medjani gibi oynamayan oyuncular da var. Trabzonspor geçen yıl 7 tane gol yedi doğru. Şimdi ben bunları söyleyeceğim yine kötü olacağım. Trabzonspor geçen yıl Antalya'da 7 tane gol yedi ama ilk yarıda da Alanya'dan 3 tane Karabük'ten 4 tane yedi. Bunları da dile getirmek lazım. Trabzonspor transferleri doğru yaptığı zaman mutlaka yol alır. İlk yarıda düşmemeye oynayan bir Trabzonspor vardı. Kim düzeltti bunları? Eğer ehliyetli biriyseniz o kadroyu o zaman taşıyacaktınız hedefe ulaştıracaktınız. Yönetim para harcayacak, transfer yapacak sonra diyeceksiniz ki "geçen yıl 7 gol yenmişti." O zaman sana sorarlar ki ilk yarıda Alanya'dan Karabük'ten yedin. Niye yedin?

Trabzonspor çok borçlandı bu kadroları oluşturabilmek için. Biz geçen yıl dedik ki, hiç uzaklara gitymeye gerek yok, sezon başında. Trabzonspor şimdi neleri kaybetti, şampiyonlar ligini kaybetti Suklarla falan. Bunları kim aldı, bunlara harcanan para nerde? Biz dedik ki; Akhisar'dan 3 oyuncu alacaksın, Osmanlı'dan 3 tane alacaksın iki tane de Konya'dan alacaksın Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturacaksın. Biz bunları dediğimiz zaman iyi olmuyor. Trabzonlu yanlış anlıyor. Kıskanıyor zannediyor. Neyi kıskanayım. Trabzon'un başarısını benden çok isteyebilir mi, benden daha Trabzonsporlu olabilir mi? Ama doğruları da konuşmak lazım. İlk yarı 8 tane gol atmışsın 20 tane gol yemişsin, dünyanın parasını harcamışsın. Enerjini olmayacak oyuncuyla harcamışsın, küme düşme potasına gelmişsin. Kayseri ve Adana maçlarını nasıl bir performansla kazandığın ortada. Şimdi bu oyuncuları alarak gövde gösterisi yapacaksın. Burda bütün başarı yönetimindir. Hocanın tabiki katkısı olacak. Hoca, o kadroyu da yarışa sokabilecek anlayışa sahip olmalıydı. Yönetim arkasında durdu.

Daha önceki hocalara transfer yapıldı, gönderildi, sonra sizinle anlaşıldı sezon başında. Hami transfer yapmadıki o takıma. Transferi Ersun yaptı sezon başında. Yaptınız da niye 20 gol yiyen takım oluşturdunuz. Peki hangi hocaya bu kadar anlayışlı davranılır. Size kimse ayrıl demedi, yeniden transfer yapma şansı tanındı. Trabzonspor'un burda bir gücü var. Trabzonspor almayı biliyor oynatmayı bilmiyor. Benim şimdi içim sızlıyor. Trabzonspor bir yarı oynayıp aldığı puanlarla yarışmanın içerisinde. Ben çok idialı konuşuyorum Trabzonspor Başakşehir'i de geçer.

Trabzonspor öyle kaynaklar buluyor ki, şu anda transfer bitmiş. Kimlerin alınacağı kesinleşmiş. Trabzonspor'un öyle bir gücü var ki bunları aşar. Sezon başında yanlış yönlendirildiği için yapamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor