Giray Bulak: "Yapılan doğru işleri tebrik ediyorum"

Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor ile Balıkesirspor Baltok karşılaştı.

Giray Bulak: "Yapılan doğru işleri tebrik ediyorum"

Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor evinde Balıkesirspor Baltok'u 2-1 yendi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, "Kadromuz kısıtlı ama arzumuz ve isteğimiz iyi. 17 tane maçımız var. Sakatlıklar var, kış şartları var, kart cezaları var... Bu bakımdan kadromuz bizi taşımayabilir. Pası iyi yapan bir ekibiz, bunu daha da geliştirebiliriz. Sorunlarımız var ve onları aşmamız lazım. Bugün Trabzon'da kalacağız, yarın Balıkesir'e döneceğiz. Orada temasa geçeceğimiz kişiler var. Başkanımıza yardımcı olmamız lazım.Oyuncularımızın sorunlarını çözmemiz lazım. O kadar soruna rağmen iyi çalıştılar." dedi.

Trabzonspor tebrik ettiğini söyleyen Bulak,"Trabzonspor'da transfer yasağı takımı ürkütmesin. Her zorluktan bir kolaylık çıkar. Trabzonspor böyle büyüdü. Baktığınızda şehir kupa maçı olmasına rağmen, maç 20:30'da olmasına rağmen 20 bin taraftar toplayabiliyor. Ben Trabzonspor'un altyapısında 13 sene bulundum. Yapılan doğru işleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor