Giray Bulak: Lig yeniden karışabilir

Giray Bulak, Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Giray Bulak: Lig yeniden karışabilir

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran tecrübeli teknik direktör Giray Bulak , zirve yarışını etkileyen en önemli karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş-Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Trabzonspor'un en büyük avantajının kalecisi ve santrforu olduğunu belirten Giray Bulak, "Beşiktaş'ın Burak Yılmaz gibi bir santraforu olmasına rağmen iyi olmayan bir kalecisi var. Trabzonspor'un çok bilinen ve formda bir kadrosu var. Trabzonspor'un gol yemeden oyunun başında gol atan bir yapısı var. Beşiktaş'ın avantajı ise kendi sahasında oynaması ve seyircisinin olması. Beşiktaş eğer iyi sonuç alırsa 'ligde ben de varım' diyebilecek." dedi.

"LİG YENİDEN KARIŞABİLİR"

Beşiktaş'ın küçük de olsa avantajı olduğunu belirten Giray Bulak, "Eğer bu maçı Beşiktaş kazanırsa ve ligin 26. haftasında oynayacakları Galatasaray maçında da galibiyet alabilirse lig yeniden karışabilir" ifadelerine yer verdi.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor