Giray Bulak: Bu stada hafif raylı sistem yakışır

Trabzonspor’un eski teknik adamlarından Giray Bulak, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin açılışında hafif raylı sistem vurgusu yaptı.

Giray Bulak: Bu stada hafif raylı sistem yakışır
Haber61/ Özel Haber

Haber: Tuncay Lakot


Trabzonspor'un eski teknik adamlarından Giray Bulak Haber61'e konuştu.


Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi ve Stadı'nın açılış gecesinde Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Giray Bulak, Trabzonspor’un çok güzel bir stada kavuştuğunu belirterek, "Bugün burada gerçekten çok güzel bir atmosfer oluşturuldu. Stat güzel ama trafik probleminin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Böyle bir stada hafif raylı sistem çok yakışır" dedi.

Trabzonspor’un sorunlarına da değinen Bulak, "Trabzonspor iyi oyun oynayamıyor. Verilen  istatistik bilgilerinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sezon başında yapılan transferlerin takıma katkı yapmadığını ve yanlış olduklarını gördük. Trabzonspor kendi değerlerini bir kenara atmamak zorunda. Çok iyi bir sinerji yakalanarak yeterli olmayan objelerle ortaya iyi bir tablo çıkartabilirsiniz. Ligde bunun örnekleri mevcut." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor