Giray Bulak: "Bu şehre ihanet edenler..."

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak maç sonu Haber61 TV mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

Giray Bulak: "Bu şehre ihanet edenler..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak Haber61 TV mikrofonlarına Trabzonspor'u değerlendirdi. Bulak, "Gelen hocaların ve harcatılan rakamların bedellerini bu çocuklar ödüyorlar ve çıkartıyorlar. Bu şehre ihanet edenler bir gün ortaya çıkacak ve onlarıda bu çocuklar ortaya çıkartacaklar." dedi.

Karşılaşmanın ortada geçtiğini belirten Bulak, "İyi maç oldu. Ortada bir maç oldu. İki ayaklı bir maç. Evimizde kazanabiliriz. Bizim kadro derinliğimiz var. 17 tane oyuncumuz var. Biraz zorlanacağız ama oyuncularımı kutluyorum. İyi pas yapıyoruz, iyi geçişler yapıyor." ifadelerini kullandı.

"SON 20 YILIN YÖNETENLERİ..."

Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot'un 'Türk futbolu nereye gidiyor?' sorusunu yanıtlayan deneyimli teknik adam, "Bunun sebebi son 20 yılın futbolun yönetenleri.14 yabancı kuralını getirdiler. 17 Milyon futbolu oynayabilecek genç var fakat 250 bin futbolcu var. Almanya'da sadece 2,5 milyon bayan futbolcu var. Bir gün gelecek, bu çocukların yapcak olduğu işler onları utandıracak." cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor