Giray Bulak açıkladı! Yıldız oyuncu Trabzonspor'un kapısından dönmüş

Teknik direktör Giray Bulak, Trabzonspor'da sportif direktör olarak çalıştığı dönemde Hakan Çalhanoğlu'nun Trabzonspor'un kapısından döndüğünü söyledi.

Giray Bulak açıkladı! Yıldız oyuncu Trabzonspor'un kapısından dönmüş

Teknik direktör Giray Bulak, Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde Hakan Çalhanoğlu ile anlaştıklarını ancak transferin son anda iptal olduğunu söyledi.

Hakan Çalhanoğlu'nun Trabzonspor'a transfer süreciyle ilgili olarak Radyo Gol'e konuşan Giray Bulak, "Ben sportif direktördüm, Şenol Güneş teknik direktördü. Anlaştım Hakan'la. Babası Hüseyin benim oyuncumdu. Fakat sonra gelmekten vazgeçtiler. Biz onlara peşinat vermiştik. Onu geri verdiler. İyi ki Türkiye'ye gelmemiş. Şimdi Inter'de, Milan'da. Belki o çocuğu biz bitirecektik. Neden yurt dışında onları çok iyi noktalara getiriyoruz da Türkiye'de getiremiyoruz?" dedi.

Bilindiği üzere Trabzonspor, Hakan Çalhanoğlu ile ön protokol imzalamış ve oyuncuyu anlaşma şartlarına uymadığı gerekçesiyle o dönem FIFA'ya şikayet etmişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler