"Gervinho'yu alacaktık, oğlum 'müzmin sakat' dedi, vazgeçtik!"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Gervinho'yu alacaktık, oğlum 'müzmin sakat' dedi, vazgeçtik!"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Gervinho'yu kendilerinin de istediklerini ancak sonrasında Balotelli'yi aldıklarını söyledi.

Sabah'a konuşan Sancak, Gervinho'dan "Müzmin sakat" olduğu için vazgeçtiklerini dile getirdi.

Sancak "Biz Belhanda'yı alana kadar transfer yapamamıştık. Ama Belhanda'yı aldıktan sonra patır patır dökülmeye başladılar. Hatta Balotelli böyle geldi. Ben Balotelli'yi alırken satmak için almadım ki. Fırsat transferiydi tabi ki. Aslında Gervinho'yu alacaktık. Oğlum dedi ki baba o müzmin sakat sen yine de bir araştır dedi. Gervinho benim kafamda soru işareti oldu. Ondan vazgeçtik. Sonra Trabzonspor aldı." dedi.

Gervinho Trabzonspor'da 13 maçta forma giyip 2 gol 1 asist yaparken sonrasında geçirdiği sakatlıkla sezonu kapatmıştı. 34 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ile ilgili de devre arasında düzenlemeye gidilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor