Gervinho ve Peres başkan Ağaoğlu'na ilk o soruyu sordu: Yeni sezonda olacak mı?

Trabzonspor'un yeni transferlerinin ilk sorduğu soru taraftar.

Gervinho ve Peres başkan Ağaoğlu'na ilk o soruyu sordu: Yeni sezonda olacak mı?

Trabzonspor'un yeni transferleri 31 yaşındaki sağ bek Bruno Peres ve 33 yaşındaki kanat Gervinho, hem Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni hem de Şenol Güneş Stadyumu'nu çok beğendi. Tesisleri detaylı şekilde inceleyen iki oyuncunun "İmkanlar gerçekten çok iyi" dedikleri belirtildi. İki futbolcu ayrıca yeni sezonda taraftarın stada alınıp alınmayacağı ile ilgili sorular da sordu.

GERVİNHO 3. FİLDİŞİLİ

Parma kulübünden alınan Gervinho, Karadeniz ekibinin şimdiye kadar transfer ettiği üçüncü Fildişi Sahilli oyuncu oldu. Bordo-mavililer daha önce Didier Zokora ve Sol Bamba'yı kadrosuna katmıştı.

100'LER KULÜBÜNE GİRDİLER

Birçok futbolcu Karadeniz ekibinin unutulmaz isimleri arasına girdi. Colman 161 maç, Alanzinho 140, Perira 137, Şota 121 ve Petkovic 103 maça çıkarak dalya diyen isimler.

EN UZUN SÜRE YATTARA

Dönemin başkanı Özkan Sümer tarafından alınan Yattara, 2003-2004 ve 2010-2011 arasında 8 sezon Trabzonspor formasını giydi. Tam 232 kez bordo-mavili renkleri terleten Yattara, 39 gol imza attı. Oynadığı 13 senenin 8 yılını Trabzon'da geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor