Gervinho: "Kapıdan dışarı atıldık"

Trabzonspor'un yeni transferi ülkesinin federasyonunun eski başkanını eleştirdi.

Gervinho: "Kapıdan dışarı atıldık"

Trabzonspor'un renklerine bağladığı Gervinho, Fildişili Futbol Federasyonu eski başkanını yerden yere vurdu.

“Şahsen, Kamara ile benim aramda bir problem olmadığını düşünüyorum. Can 2015'i beraber kazandık. Teknik direktör olarak atandıktan sonra bile ilk beni aradı, tebrik ettim..”  diye açıklayan Gervinho, FIF’in (Fildişi Futbol Federasyonu) eski liderlerinin, kendisini milli takıman çıkarmak için şahsına karşı asılsız suçlamalar uydurduğunu iddia etti.

Gervinho, “Birlikte yaşamış bir nesiliz, herkese sorabilirsiniz. Ben soyunma odasını kirleten biri değilim. Bu yüzden bu gençlerle yapmayacağım… eski FIF yöneticileri politikalarını değiştirmek istediler. Genç oyuncularla yeni bir işin içine girdiler. Onlar için biz yaşlıları bir kenara bırakmanın en iyi yolu bahaneler bulmaktı... bununla Fildişi Sahili'nde yaşadığım her şey gerçekti” dedi.

“Milli takımı böyle bıraktığım için üzgünüm" diyen Gervinho, “Yaşadıklarımız ve Fildişili futboluna kattıklarımızla, Federasyonda yaptığımız her şeyi unutan liderler olduğunda, bu biraz sinir bozucu. Milli takımı değiştirmek ya da gençleştirmek isteseler de, 'bizden gelen bu gençlerin bize etiket yapıştırmaları, bizi zorlamaları' yüzünden değil. Kapıdan dışarı atıldık, böyle saygısızca” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler