Geri dur Şeytan!

Rıdvan Dilmen kamuoyu yaratmanın peşine düştü

Geri dur Şeytan!
Trabzonspor'un, gizlice Fenerbahçe'yle görüşmesi ve sonrasında medyaya yaptığı açıklamalar nedeniyle kadro ışı bıraktığı Mehmet Ekici gündemden düşmüyor.

Bordo mavili ekibin Fenerbahçe'ye satmama kararı aldığı oyuncu için Beşiktaş ve yurt dışından bazı teklifler değerlendirmeye alınırken şeytan lakaplı Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen yanlış şekilde insanları yönlendirmenin peşine düştü.

Disipsizlik nedeniyle kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'ye haksızlık yapıldığını iddia eden Dilmen ''Beşiktaş'ın Mehmet Ekici'ye ihtiyacı yok ama Tolgay giderse olabilir. Beşiktaş, Mehmet Ekici'de çok fazla ısrar ediyor. Trabzonspor'un Mehmet Ekici için yaptığı insanlık dışı. Ya kadroya geri alın, ya da Beşiktaş veya Fenerbahçe'ye verin. Çocuğun hakkı yeniyor. Mehmet Ekici ya sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kalır, ya da sezon sonu Fenerbahçe'ye gider.'' ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar sosyal medyada bordo mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken, taraftarlar Dilmen'e Trabzonspor'un işine burnunu sokmaması gerektiğini tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler