"Gerginliğin nedeni Fenerbahçe"

Sahasında pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da Yönetim Kurulu da kritik karşılaşmaya kilitlendi.Zorlu mücadelede tam kadro olarak protokol tribünde yer alacaklarını belirten Asbaşkan Ali Kemal Başaran, barış mesajı verdi. Centilmence bir

"Gerginliğin nedeni Fenerbahçe"

Sahasında pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da Yönetim Kurulu da kritik karşılaşmaya kilitlendi.

Zorlu mücadelede tam kadro olarak protokol tribünde yer alacaklarını belirten Asbaşkan Ali Kemal Başaran, barış mesajı verdi. Centilmence bir maç olmasını dileyen Başaran; “İnşallah herhangi bir gerginlik olmayacak. Trabzonspor’un gerginliği, Fenerbahçe’den kaynaklanan gerginliktir. Bunu tüm Fenerbahçeliler’e mal etmiyorum. Kendini bilmez bazı insanların yaptığı hatalar, herkese mal edilmez” ifadelerini kullandı. Başaran, bu sezon artık tek hedeflerinin Avrupa Ligi’ne katılmak olduğunu söyledi. Dördüncü sıraya çıkmak için kalan maçlarını kazanacalarını iddia eden Asbaşkan, “Bizim için önemli bir maç. Gönlümüz arzu eder ki, Trabzonspor bu maçı alarak 4’üncülük şansını devam ettirsin. İnşallah kazanırız. Kardeş iki takımın maçında kim hak ederse o kazansın” dedi. Bu arada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından verilen hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Avni Aker Stadı’nda yer alıp, takımına destek veremeyecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler