Gençlerbirliği maçı Trabzonspor için antrenmandı

Trabzonspor'un eski oyuncusu Erman Özgür, Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Gençlerbirliği maçı Trabzonspor için antrenmandı

Trabzonspor’un eski oyuncusu Erman Özgür, Trabzonspor'un berabere kaldığı Gençlerbirliği maçı hakkında açıklamalarda bulundu. 

 
Erman Özgür, Gençlerbirliği takımının oyuncularının çok tehditkar bir oyun sergilediğini ifade ederek maç hakkında şu yorumda bulundu: "Trabzonspor yaptığı çıkıştan ötürü artık oynadığı her takımın yüksek konsantrasyonla oynamasına alışmak zorunda. Gençlerbirliği takımı hem Trabzonsporlu oyunculara birebirde yakın oynadı, hem de oyunu daraltarak oynayan Süper Lig'in iyi takımlarından bir tanesi Ümit hocanın öğrencileri. Çok tehditkar oyuncuları var; Serdar Gürler, Aydın Karabulut gibi kontra atak futbolunu iyi oynayan oyuncular. Sürekli Trabzonspor’u tehdit edebilirlerdi. İyi bir santraforu olmaması bu tip maçları Gençlerbirliği açısından beraberliği iyi bir hale getiriyor. Trabzonspor açısından bence kazanabilecek kadar bir pozisyonda çok kaliteli bir oyun oynamamalarına rağmen yakaladılar ama şu bir gerçek. Şampiyon adayı olacağını tahmin ettiğimiz önümüzdeki sezon bu tip maçlardan çok fazla oynayacaklar. O yüzden bu maçların önümüzdeki yıl adına Trabzonspor için bir antrenman olduğunu düşünüyorum." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler