Gençağa Meriç: Talihsiz goller yedik

Trabzonspor yöneticisi Gençağa Meriç Beşiktaş maçını Haber61 tv’ye değerlendirdi.

Gençağa Meriç: Talihsiz goller yedik

HABER61 / SPRO SERVİSİ / TUNCAY LAKOT

Trabzonspor yöneticisi Gençağa Meriç, 4-3 skorla Beşiktaş’ın galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor-Beşiktaş derbisini Haber61 tv mikrofonlarına değerlendirdi.


Gençağa Meriç şunları söyledi: "Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir mücadele verdiler. Bizim başından beri söylediğimiz bir şey vardı. Biz önce iyi bir takım olalım. İyi bir takım olmak için çaba sarf ettik. Takımımız güzel mücadele yaptı fakat talihsiz goller yedi. Kazanabilirdik de, berabere de bitebilirdi. Ama ben en çok takımın mücadelesinden memnun kaldım. Bu takım iyi bir takım olduğunu bütün spor kamuoyuna göstermiş oldu. Taraftarımız her zamanki gibi bizim 13. destekçimiz oldu. Bizi destekledikleri için tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar da geldiler tribünlerde coşkulu bir hava vardı. Aynı şekilde bundan sonraki maçlarda da tribünlerde bizi desteklemelerini istiyorum." 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor