Genç: VAR şaibeyi arttırdı!

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Haber61'e konuştu.

Genç: VAR şaibeyi arttırdı!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Trabzonspor Ankaragücü maçı öncesinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Genç,  Trabzonspor'da genç futbolcuların daha fazla şans bulmaya başlamasını sonuna kadar desteklediğini belirterek "Öze dönüş projesinde güzel işlere imza atılıyor. Bir Abdülkadir’imiz vardı. Bir tane daha eklendi. Yusuflarımız, Hüseyinlerimiz artıyor… Bunu sonuna kadar destekliyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonuna da tepki göstererek istifaya çağıran Genç " Hakem hataları minimize edilsin diye getirilen teknolojinin Tür futboluna hiçbir şey katmadığı gibi şaibeleri de arttırdığını düşünüyorum. TFF’nin Tranzonspor’a yıllardır verdiği zarar ortadadır. TFF’yi yeniden istifaya davet ediyrum. Sadece Trabzonspor için değil herkes için adalet olsun. Herkes için eşit yönetim olsun. " ifadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor