Genç: Şehirde Galatasaray maçının rahat geçeceği algısı oluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, maç öncesinde Haber61'e konuştu

Genç: Şehirde Galatasaray maçının rahat geçeceği algısı oluştu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor  Süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray’ı konuk edecek. Maç öncesinde Akyazı'dan canlı yayın gerçekleştiren Haber61 TV'nin konuklarından biri de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç oldu.

Genç şöyle konuştu;

Bugün hava bozuk Trabzon'da birazdan da fırtına bekleniyor. Çok güzel bir atmosfer var. Taraftarlarımız kilitlendi. Şehirde maçın rahat geçeceği yönünde bir algı oluştu ama inşallah futbolcularımız bundan etkilenmez. Alanya maçını taraftarın gücüyle kazandık. Son saniyeye kadar inşallah o destekle maçı alacağız. Sturridge ve Ekuban'ın kulübede olması da çok sevindirici. Kadro zenginliği bu maçlarda çok önemli.

Milli takımımız da çok güzel bir kura çekti. Milli takımımızı 1950'lerden sonra dünya kupasında dereceye sokan gururumuz Şenol Güneş hocamız ile gruplardan çıkıp yukarıya doğru devam edeceğiz. Sonrasında hedefimiz 2022 Dünya Kupası. 2002'de 3. olduk inşallah 2022'de de şampiyon olacağız. Çünkü işin erbabı Şenol Güneş hocamız iş başında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor