Genç Futbolcu Trabzonspor'u İstiyor!

Trabzonspor'un başına geçtikten sonra genç isimleri bir bir kadroya dahil eden Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun cesur kararları, Trabzonspor altyapılarında forma giyen diğer oyuncuları da heyecanlandırdı. Bunlardan biri de U13 takımından beri gösterdiğ

Genç Futbolcu Trabzonspor'u İstiyor!

Trabzonspor'un başına geçtikten sonra genç isimleri bir bir kadroya dahil eden Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun cesur kararları, Trabzonspor altyapılarında forma giyen diğer oyuncuları da heyecanlandırdı. Bunlardan biri de U13 takımından beri gösterdiği performansla göze çarpan ve halen U17 milli takımının da kaptanlığını yapan Cafer Tosun.

1999 doğumlu Cafer, Muhammet Beşir, Yusuf Yazıcı ve Mertcan gibi isimlerin A takımda forma giymeye başlamasının herkesi umutlandırdığının altını çizdi.

Hayatımın Anlamı

Milli takım formasını başarıyla giyerek kaptanlığa yükselen ve ay-yıldızlı forma ile sık sık yurt dışına çıktığından 200 Euro'ya başka bir takıma profesyonel yapılmasını önlemek amacıyla, Trabzonspor bu oyuncuya üç ay 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tosun, "Hayatımın anlamı, renklerine aşık olduğum Trabzonspor Kulübü ile üç yıllık sözleşme imzaladım. İyi günde, kötü günde yanımda olan aileme, hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayallerime bir adım daha yaklaştığım için mutluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler