Genç Arsinlilerden örnek Proje

Genç Arsinliler Derneği yaptığı sosyal sorumluluk anlayışıyla bir projeyle iki önemli hususa dikkat çekti. Arsin ilçesinde iki bin sekiz yılın da kurulan, ilçede özellikle eğitim ve kültür alanın da faaliyet gösteren Genç Arsinliler derneğinin son projesi

Genç Arsinlilerden örnek Proje

Genç Arsinliler Derneği yaptığı sosyal sorumluluk anlayışıyla bir projeyle iki önemli hususa dikkat çekti.

Arsin ilçesinde iki bin sekiz yılın da kurulan, ilçede özellikle eğitim ve kültür alanın da faaliyet gösteren Genç Arsinliler derneğinin son projesi her yönüyle takdir topladı. Dernek ilçe kaymakamı ve milli eğitim müdürünün izniyle ilçedeki okullardan geri dönüşüm için kağıt ve kitap toplayarak elde ettiği gelirle engellilere dağıtmak üzere tekerlekli sandalye aldı.

Projenin kapanış toplantısın da dernek başkanı Sedat Özbakır projeyle ilgili şu bilgileri verdi. Özbakır ilçe kaymakamı ve milli eğitim müdürüne teşekkür ederken,Porje kapsamın da ilçedeki okullardan geri dönüşüm için on bir ton civarında kâğıt ve kitap topladık. Toplanan on bir ton geri dönüşüm malzemesini Arsin OSB de faaliyet gösteren Arda plastiğe sattık. Karşılığın da on adet tekerlekli sandalye aldık. Alınan tekerlekli sandalyeleri engellilere ve öğrenci asansörleri olan okullara dağıttık dedi.

Başkan Özbakır;bu projeyle iki önemli ve hassas konuya duyarlılığın artması için çalıştık. Biri çevre ve doğa. Diğeri ise engellilerimiz idi. Bu iki konuda ilçede çok iyi sinerji oluşturduk. Bu çevre duyarlığı dolayısıyla ağaçlarımızı koruma ve engelli kardeşlerimizin yanın da olmak veya onların hayatların da bir rahat hareket etmeleri sağlamak için yaptığımız projede başarılı olduğumu gördük. Bu iki konuda duyarlığın artması bizim için çok önemli.

Projenin yapımına izin veren, uygulama aşmasın da çalışan ve okullarımızda geri dönüşüm konusun da duyarlı davranan öğretmen ve idarecilere teşekkür ederiz dedi.

İlçe milli eğitim müdürü Yavuz Üstündağ da Genç Arsinliler Derneği başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek iyi düşünülmüş örnek bir proje. Sizlere teşekkür eder iyi ki varsınız diyorum dedi. Daha sonra tekerlekli sandalye dağıtımına geçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor