Gelin tarihi beraber yazalım

Trabzonspor’da milli arayı hazırlık maçları ve yoğun bir antrenman etabıyla adeta kamp atmosferinde değerlendiren teknik direktör Şota, bundan sonraki sürece dair yaptığı açıklamalarla da öğrencilerini motive etmeye devam ediyor. Sık sık kendi döneminden

Gelin tarihi beraber yazalım
Trabzonspor’da milli arayı hazırlık maçları ve yoğun bir antrenman etabıyla adeta kamp atmosferinde değerlendiren teknik direktör Şota, bundan sonraki sürece dair yaptığı açıklamalarla da öğrencilerini motive etmeye devam ediyor. Sık sık kendi döneminden örnekler veren Bordo-Mavililer’in hocası, futbolculuk yaşantısından sonra teknik direktör olarak da Trabzonspor’da efsane olmak istediğini söyledi.

TERCİHLERİME GÜVENİN

Kulüp tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmanın kendi ellerinde olduğunu belirten Şota’nın son konuşmalarında, “Oynayanla bekleyenle, genci ve en deneyimlisiyle güzel bir havamız var. Bunu sürdürürsek devre arasında transfere bile gerek kalmaz. Ben hepinize, niyetinize ve ortak hedefimize duyduğunuz inanca güveniyorum. Siz de bana güvenin.Trabzonspor’un başarısı benim için çok önemli. Camiayı mutlu etmek, Avni Aker atmosferini tekrar eski günlerine döndürmek istiyorum. Bunu da beraber yapacağız. Kimseye karşı iyi ya da kötü anlamda önyargım yok. Kimsenin bundan önceki kariyeri değil, burada yaptıkları önemli. O nedenle tercihlerimi de hep bu doğrultuda yapacağım” mesajlarını verdiği öğrenildi.

İlk 11’ini saklıyor

Şota, yaşanan kadro rekabetini de en üst seviyede tutabilmek için ilk 11 tercihlerini son ana kadar saklıyor. Marko Marin’e yer açmayı planlayan Bordo-Mavililer’in hocasının orta alandaki seçimlerinin de cumartesi günü Trabzon’da yapılacak olan son taktik provadan sonra ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor