"Gelecek yıl Trabzonspor'da olmayacak"

Ligin 32'nci haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, dördüncülük yarışında ağır yara alırken, oynanan etkisiz futbol teknik direktör Ersun Yanal'ı kızdırdı.Karşılaşma sonrasında oyuncularıyla bir görüşme yapan tecrübeli teknik

"Gelecek yıl Trabzonspor'da olmayacak"

Ligin 32'nci haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, dördüncülük yarışında ağır yara alırken, oynanan etkisiz futbol teknik direktör Ersun Yanal'ı kızdırdı.

Karşılaşma sonrasında oyuncularıyla bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam, "Sahada sizi tanımakta zorluk çektim. Evimizde farklı oynuyorsunuz, deplasmanda ise çok farklı. Eğer bir hedefe ulaşmak istiyorsak, sahamızda sergilediğimiz arzulu futbolu, deplasmanda da oynamalıyız. Artık önümüzde iki maç kaldı. Gözüken o ki, bazı arkadaşlarımız gelecek sezon bizimle olmayı hak etmiyor. Yoluma, savaşan oyuncularla devam edeceğim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor