Geçtiğimiz gün Trabzonspor'dan ayrılan isimden itiraf: "Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi"

Trabzon'dan ayrılan Muhammed Cham, yeni kulübünde açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz gün Trabzonspor'dan ayrılan isimden itiraf: "Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi"

Trabzonspor'un 2024-2025 sezonunda Fransız ekibi Clermont'tan 4 Milyon € bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Muhammed Cham, bu sezon istediği forma şansını bulmakta güçlük çekiyordu.

Avrupa'da yaz transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala geçtiğimiz gün şehirden ayrılarak Çek Cumhuriyeti takımı Slavia Prag'a kiralık olarak transfer olan Muhammed Cham, Kırmızı-Beyazlı kulübe açıklamalarda bulundu.

Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın hayalini kurduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Avrupalıların Slavia Prag'ı bildiğini de sözlerine ekledi.

Muhammed Cham'ın açıklamaları şu şekilde:

"Burası büyük bir kulüp, Avrupa'daki herkes Slavia Prag'ı biliyor. Şampiyonlar Ligi, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi. Şimdi nihayet oynayabileceğim, işe başlamak için sabırsızlanıyorum." 

"Bu çok güzel bir duygu. Bu formayı fotoğraflardan ve videolardan biliyorum ve kendime her zaman bu formayı yıldızla birlikte giymek istediğimi söyledim. Şimdi onu takıyorum ve bu çok özel bir duygu."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir