Gecenin adamı Yusuf Yazıcı

Genç oyuncu Yusuf Yazıcı maça damga vurdu

Gecenin adamı Yusuf Yazıcı
?Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3'üncü hafta maçında 3'üncü Lig 1'inci Grup ekibi Kızılcabölükspor'u 5-0 mağlup etti.

İlk iki maçta sadece bir puan alabilen Fırtına  maçı kazanarak puanını 4'e yükseltti. Teknik direktör Ersun Yanal, kupadaki Konya maçında 11'de sahaya sürdüğü Yusuf Yazıcı ile Konya ve Başakşehir karşılaşmalarında sonradan oyuna dahil olan Abdülkadir'e Kızılcabölük karşısında 11'de şans tanıdı. 17 yaşındaki 'Yerli Messi' lakaplı Abdülkadir, ilk kez A takım ile ilk 11'de çıktı. Genç futbolcular maça damga vuran isimler oldu. Özellikle 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı, attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle geceye damga vuran isim oldu. Genç oyuncu maç sonrası, "Bulduğum şansı iyi kullandım. Bana forma veren hocama teşekkür ederim. Sürekli oynamak istiyorum. Bu takımda forma giymek harika bir duygu" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler