Gaziantep'te final öncesi Belediye Başkanı Şahin'den tebessüm ettiren çıkış: "Ben Fetih suresini kime okursam o kazanır"

Gaziantep'te Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı final maçı için geri sayıma geçilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de katıldığı dostluk yemeğinde tebessüm ettiren diyaloglar yaşandı.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 14 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Gaziantep Kalyon Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak dev karşılaşma öncesi şehirde heyecan doruğa çıktı.

Final öncesinde Gaziantep’te sıcak bir ortamda düzenlenen yemek programında iki camiadan temsilciler bir araya geldi. Programa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.

Şahin’in oturduğu masada yaşanan samimi diyaloglar, yüzlerde tebessüm oluşturdu. Espirili tavırlarıyla dikkat çeken Başkan Şahin, “Ben Fetih Suresi’ni kime okursam o kazanır” ifadelerini kullandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Yoloğlu ise Şahin'e "Bizim Avrupa'ya gitmemiz için kazanmamız lazım. Biz kazanalım" dedi. Bu sözler, masadaki isimler arasında gülümsemelere neden oldu.

Konuşmasını “İyi olan kazansın” temennisiyle tamamlayan Fatma Şahin, final öncesinde dostluk mesajı verdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir