G.Antep'ten Muhammet Demir açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, hakkında transfer haberleri çıkan Muhammet Demir ile ilgili, "İnşallah Kasımpaşa maçında bizimle beraber olacak" dedi. Topçu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor il

G.Antep'ten Muhammet Demir açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, hakkında transfer haberleri çıkan Muhammet Demir ile ilgili, "İnşallah Kasımpaşa maçında bizimle beraber olacak" dedi.

Topçu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor ile yaptıkları maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma katkı sağlayabilecek bazı oyuncularla temas halinde olduklarını söyledi.

Takımı ileriye taşıyabilecek isimlerle görüştüklerini dile getiren Topçu, bu noktada kulübün yapısına da uygun isimler üzerinde durduklarını vurguladı.

Transfer dönemi bitmeden bazı isimleri daha aralarına katmayı hedeflediklerini aktaran Topçu, "Biliyorsunuz 3 yeni transfer yaptık. Bunlar Hürriyet Gücer, Koray Arslan ve İlhan Parlak. Onlar da futbola aç insanlar. Dolayısıyla gelişleriyle daha da güçlendik" dedi.

Topçu, hakkında transfer haberleri çıkan golcü oyuncu Muhammet Demir ile ilgili de "Muhammet Demir bizim oyuncumuz ve çok değerli bir isim. İnşallah Kasımpaşa maçında bizimle beraber olacak. Şu an resmi bir gelişme olmadığı için konuşmaya gerek yok. Kendisi bizim yararlandığımız ve daha da yararlanabileceğimiz oyunculardan birisi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor