Gana'dan Trabzonspor iddiası! Edwin Gyasi...

Gana basını Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Edwin Gyasi için yarıştığını yazdı.

Gana'dan Trabzonspor iddiası! Edwin Gyasi...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu oluşturma çalışmalarını sürdürürken transfer iddiaları da gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez transfer iddiası Gana basınından geldi. Ganalılara göre Trabzonspor, CSKA Sofya'da forma giyen Edwin Gyasi'yi kadrosuna katmak istiyor ve bu transferdeki rakibi de Beşiktaş...

Bulgaristan ekibi CSKA Sofya'da hızı ve tekniğiyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran sağ kanat-forvet  oyuncusu Gyasi için, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın rekabet halinde olduğunu yazan SportsWorldGhana sitesi, bu transfer için yaklaşık 1 Milyon 500 in Euro'luk bir teklifin gerektiğini belirtti.

Bu sezon ligde 2. olan takımına 4 gol 8 asistle katkıda bulunan 27 yaşındaki Ganalı'nın Türkiye'ye gelmeye de sıcak baltığı ancak Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yanı sıra Hannover 96 ile Stuttgart'ın da takipte olduğu kaydedildi.

Gana'dan Trabzonspor iddiası! Edwin Gyasi...

EDWİN GYASİ KİMDİR?

Hollanda'da 1 Temmuz 1991'de dünyaya gelen Ganalı futbolcu Gyasi CSKA Sofya'da forma giyiyor.

 Futbola FC Amsterdam altyapısında başladıktan sonra AZ Alkmaar'ın altyapısına katılan Gyasi kiralık olarak bir dönem Telstar'da forma giydikten sonra yine Hollanda takımı De Graafscahp'a transfer oldu. Ardından sırasıyla Twente, Heracles Almelo ve Roda'da forma giydikten sonra Hollanda'da ayrılarak Norveç ekini Aalesund'a imza attı. Son olarak da 2018 yılının Şubat ayında CSKA Sofya'ya tansfer oldu.

Sofya'da iyi bir grafik yakalayan Gyasi sağ kanatta harikalar yaratarak takımın önemli silahlarından biri oldu ve bu sezon toplam 34 maçta 4 gol 8 asist yaptı.

Sağ kanadın yanı sıra sol kanatta da rahatlıkla oynayabilen Ganalı 5 kez de Gana Milli Takım forması giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor