Gana'dan flaş Trabzonspor iddiası

Trabzonspor'un Ganalı oyuncuyla ilgilendiği yazıldı

Gana'dan flaş Trabzonspor iddiası
Haber61 Spor Servisi

Sezon bitmeden transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için hergün bir çok transfer iddiası gündeme atılırken bu kez Gana medyasından Joseph Aidoo ismi gündeme getirildi.

Ghanasoccer'in haberine göre Trabzonspor yaz transfer döneminde Hammarby'de forma giyen Ganalı oyuncu Joseph Aidoo için teklifte bulundu. Yetenekli genç stoper için Trabzonspor'un 5 Milyon Euro teklif ettiği yazılırken bordo mavili ekibin Aidoo için iyi bir tercih olacağı kaydedildi. İki kulüp arasında görüşmelerin olumlu sürdüğü belirtilirken bu transferin heran gerçekleşebileceği öne sürüldü.

Joseph Aidoo kimdir?

İsveç 1. Lig ekiplerinden Hammarby forması giyen Aidoo aynı zamanda ülkesinin U20 milli takım kategorisinde de oynuyor. Bu sezon toplam 11 maça çıkan Aidoo'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2018'in Haziran ayında sona erecek. Transfermarkt'e göre değeri ise 250 Bin Euro olarak gösteriliyor. 1.80 boyundaki stoper için Avrupa'da bir çok takımın da devrede olduğu belirtiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor