Gana basınından flaş iddia! Trabzonspor golcü ismin peşinde

Trabzonspor'dan Grejohn Kyei sürprizi!

Gana basınından flaş iddia! Trabzonspor golcü ismin peşinde

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, sürpriz bir forveti gündemine aldı. Bordo-mavililerin, İsviçre ekibi Servette'te forma giyen Grejohn Kyei için girişimlere başladığı iddia edildi. Fransız forvetin geçen sezonki istatistikleri ise göz kamaştırıyor.

Hamsik, Gervinho, Peres, Koita gibi isimleri transfer ederek taraftarını coşturan Trabzonspor'la ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Karadeniz Fırtınası'nın İsviçre Ligi takımlarından Servette'nin golcüsü Grejohn Kyei'ye talip olduğu öğrenildi.

Gana medyasında yer alan habere göre Servette'nin Fransız golcüsü, geçtiğimiz sezon 38 maçta 14 gol atarken 6 da asist yaptı. Gana medyası, yıldız oyuncunun geçen sezonki performansı sonrasında takımdan ayrılacağına işaret etti. Haberde, Fransa Ligi ekiplerinden St. Etienne, Sochaux ve Marsilya'nın da yıldız oyuncuyla ilgilendiği ifade edildi. Trabzonspor, Ekuban'ı satarak golcü transferine kaynak oluşturmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler