Galatasaraylı yöneticiden Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sözleri! "Yere düşen insana..."

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin olarak konuştu.

Galatasaraylı yöneticiden Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sözleri! "Yere düşen insana..."

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin PFDK sevklerinin yapılmadığını belirtmesi üzerine Timur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Yere düşürülmüş insana vurulmaz..."

"Olmaması gereken bir olay. Çok boyutlu bir olay. Kesinlikle taraftarın hiçbir şekilde sahaya girmemesi gerekiyor. Maç içindeki olaylar var. Suların atılması olmaması gerekiyor. Başka maçlarda da oldu. Bizim Galatasaray maçında da oldu. Aynı şekilde sahaya giren taraftar etkisiz hale getirilmişken bırakalım futbolu dışarıda yere düşürülmüş insana vurulmaz. Halil Umut Meler, yere düşmüşken vurulduğunda nasıl yankı oldu. Hukukta eşitlik ilkesi var. Giren taraftarın girmesi yanlış. Etkisiz hale getirilmişken üstüne atlanılması, yumruklanması, kafasının tekmelenmesi yanlıştır. Yargıtay kararlarında postal silah sayılıyor. Hele ki krampon bambaşka bir şey. Adalet Bakanımız 'Adil yargılanması lazım' diyor. Çok doğru. Bizim futbolcularımızla ilgili olsa çıtımızı çıkarmayız ama sonra yine kamuoyu baskısı, taraftar gücü, resmi siteden açıklama yapılıp, hukuk çağrısının aleyhine bir şeyler söyleniyor. Bunlar son derece yanlı."

erden-timur.webp

Kaynak:AA - Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor