Galatasaray'ın Salih kararı!

Olcan Adın’ın transferi sırasında bordo-mavililere 2 yıllığına kiralanan Salih, sarı-kırmızılılarla olan defterini kapadı. 2018’e kadar sözleşmesi olan futbolcu hem yönetim hem de teknik heyet tarafından veto edildi. Galatasaray, Salih Dursun’a geri dönüş

Galatasaray'ın Salih kararı!
Olcan Adın’ın transferi sırasında bordo-mavililere 2 yıllığına kiralanan Salih, sarı-kırmızılılarla olan defterini kapadı. 2018’e kadar sözleşmesi olan futbolcu hem yönetim hem de teknik heyet tarafından veto edildi.
Galatasaray, Salih Dursun’a geri dönüş kapılarını kapıyor, Trabzonspor’da kalmasını istiyor.
 
Türk Telekom Arena’da önceki gün oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında, hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla olay adam haline gelen Salih’in dönüşüne hem yöneticiler hem de teknik direktör Mustafa Denizli karşı çıkıyor.
 
2014 Ocak döneminde Kayserispor’dan 2 milyon 750 bin euroya transfer edilen, ancak 6 ay sonra Olcan Adın’ın transferinde 2 seneliğine Trabzonspor’a kiralanan Salih Dursun’un Karadeniz ekibiyle sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek ve tekrar Galatasaray’a dönecekti. Olay futbolcunun Galatasaray ile mukavelesi ise 31 Mayıs 2018’de tamamlanacak.
 
Ancak, eski takımına karşı yapılan maçta hakeme gösterdiği kırmızı kartla uzun yıllar unutulmayacak bir harekete imza atan ve Trabzonsporlular tarafından ‘sembol’ isim olarak lanse edilen Salih’in kiralık sözleşmesine göre Trabzonspor 1 milyon 750 bin euro verirse oyuncunun bonservisini Galatasaray’dan alabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler