Galatasaray'ın Amrabat tavrı

Trabzonspor'da yeni hedef Galatasaraylı Nordin Amrabat. Faslı oyuncu için girişimlerin yoğunlaştıran bordo mavili ekibin talebine Galatasaray’ın da sıcak baktığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların Amrabat’a karşılık Trabzonspor’un Olcan Adın ve Burak Yılmaz t

Galatasaray'ın Amrabat tavrı
Trabzonspor'da yeni hedef Galatasaraylı Nordin Amrabat. Faslı oyuncu için girişimlerin yoğunlaştıran bordo mavili ekibin talebine Galatasaray’ın da sıcak baktığı öğrenildi.
 
Sarı kırmızılıların Amrabat’a karşılık Trabzonspor’un Olcan Adın ve Burak Yılmaz transferlerinden kalan alacaklarını kapatmak istediği öğrenildi. Ancak Galatasaray yüklü bir bonservis talebinde bulunursa, Karadeniz temsilcisi oyuncuyu kiralama yoluna gidecek.
 
Kayseri’de Amrabat ile birlikte çalışan Trabzonspor’un sportif direktörü Süleyman Hurma, bu transferin gerçekleşmesini özellikle istiyor.
 
Takasla alınmak istenen Sivassporlu Aatıf için de bekleyişi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor