Galatasaray'ın aklı Trabzon'da!

Şampiyonluk yolunun Trabzonspor'dan geçmesi rakiplerini plan yapmaya zorluyor.  Ligde lider durumda olan Cim-Bom’da kalan haftalar masaya yatırılırken, özellikle Kardemir Karabükspor maçından sonra gidecekleri Trabzonspor deplasmanı, en zor 90 dakika olar

Galatasaray'ın aklı Trabzon'da!

Şampiyonluk yolunun Trabzonspor'dan geçmesi rakiplerini plan yapmaya zorluyor. 

 
Ligde lider durumda olan Cim-Bom’da kalan haftalar masaya yatırılırken, özellikle Kardemir Karabükspor maçından sonra gidecekleri Trabzonspor deplasmanı, en zor 90 dakika olarak tespit edildi. Bu bağlamda “Trabzonspor’u yenersek önümüz açık” tespiti yapılırken, Avni Aker Stadı’nda alınacak 3 puanın Galatasaray’ı hedefine ulaştıracağı konusunda Hamzaoğlu ve kurmayları görüş birliğine vardı.  
 
Kalan 9 haftadaki rakiplerin büyük çoğunluğunun hedefsiz olması, büyük avantaj olarak görülüyor. Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bu konuda biraz daha temkinli. Hamza Hoca, “Her maça aynı ciddiyetle hazırlanmamız ve çıkmamız gerekiyor” derken, Trabzon deplasmanının, zorluk derecesi en yüksek maç olduğu konusunda fikir birliği yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler