Galatasaray'dan bir skorbord açıklaması daha!

Galatasaray'dan yen açıklama geldi

Galatasaray'dan bir skorbord açıklaması daha!
Galatasaray, Süper Lig'deki Trabzonspor maçının ardından skorboard tanıtım görselindeki paylaşımla ilgili yeni bir açıklama daha yaptı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada bu paylaşımda rakip takım ya da camiaları küçük düşürme hedefi olmadığı belirtildi.

İşte Galatasaray'ın yaptığı o açıklama...

''Trabzonspor müsabakası sonrası kupalarla ilgili yanlış anlaşılmalara neden olan skorboard tanıtım görseli ile ilgili yapılan inceleme ve alınan savunmalar sonucunda;

Tanıtımın rakip takım ya da camiaları küçük düşürme hedefi olmadan stadımızdaki ilk maçta yayınlanmak üzere öngörülmüş bir çalışma olduğu tespit edilmiştir.

Ancak bu yayını hazırlayan ilgililer, daha dikkatli olmaları konusunda uyarılmışlardır.

Türk sporunda centilmenliği öne alan,"Rakibe Saygı-Kendine Saygı" prensibiyle hareket eden Galatasaray Camiası kendine ve rakip takımlara karşı her zaman saygılıdır.

En büyük ve en değerli varlığımız taraftarımız, teknik, idari, profesyonel kadrolarımız ile bütünlük ve beraberlik içinde, hak ettiğimiz şampiyonluk yürüyüşlerimiz ilelebet devam edecektir.''

KARŞILAŞMA SONRASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Trabzonspor maçının ardından skorbordda "Şampiyonların kupası müzesinde olur. Galatasaray Stadyum Müzesi ve Turu, ziyaretçilerini bekliyor" yazılı görsel tartışma konusu olmuş, burada Fenerbahçe'nin mi, Trabzonspor'un mu kastedildiği uzun süre konuşulmuştu.

Yaşanan tartışmalarla ilgili Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdurrahim Albayrak açıklama yapmış ve ''Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası stadyumdaki skorbord aracılığıyla yapılan yayın hakkında gelen tepkiler üzerine, bana iletilen bilgiler eşliğinde sıcağı sıcağına bir açıklama yaparak, gerekli araştırmanın yapılacağını ve sorumlusunun bulunarak cezalandırılacağını açıkladım. Ancak yaptığımız araştırma sonucunda, herhangi bir kasıt içermeksizin sadece Galatasaray Stadyum Müzesi'nin tanıtımı olduğu anlaşılan... Trabzonspor ya da herhangi bir değerli rakibimiz hedef alınarak yapılmayan... Fakat yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verebilecek bu tanıtım, yönetimimizin de bilgisi dahilinde derhal yayından kaldırılmıştır. Hayatının her anında emeğe ve alın terine değer verip saygı duyan biri olarak, herhangi bir çalışanımızın işine son vermemizi gerektirecek bir durum olmaması en çok beni sevindirmiştir'' ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor