Galatasaray'da istiyordu! Trabzonspor genç yıldıza kancayı taktı

Trabzonspor, Saul Niguez transferinin iptalinin ardından rotayı Tomas Rigo’ya çevirdi.
Galatasaray'da istiyordu! Trabzonspor genç yıldıza kancayı taktı

Saul Niguez transferinin son anda iptal olmasıyla birlikte orta saha arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, gözünü Avrupa’nın dikkat çeken genç yeteneklerinden Tomas Rigo’ya çevirdi.

U21 Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performansla adından söz ettiren 21 yaşındaki oyuncu, turnuvanın öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Oyuncu pas kalitesi, oyun görüşü ve sahadaki dinamizmiyle dikkat çekiyor. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin Tomas Rigo’yu detaylı olarak izlediği ve transfere onay verdiği kaydedildi.

Tekke’nin yönetime sunduğu raporda, genç oyuncunun hem kısa vadede katkı sağlayabileceği hem de uzun vadeli bir yatırım olarak değerlendirilebileceği görüşüne yer verdiği belirtildi.

s.webp

Galatasaray’ın da Rigo ile ilgilendiği iddia edilirken, Trabzonspor cephesi süreci hızlandırmakta kararlı. Genç oyuncunun piyasa değeri yaklaşık 3 milyon Euro olarak gösterilirken, U21 Şampiyonası sonrası artan ilgi nedeniyle bonservis beklentisinin yükseldiği ifade ediliyor.

Bordo-Mavili yönetim, Rigo transferiyle birlikte orta saha hattında yaş ortalamasını düşürmeyi ve takıma enerji katmayı hedefliyor. Önümüzdeki günlerde transfer sürecinde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir