Galatasaray yeni yönetim Kurulu'nda Trabzonspor ayrıntısı! Görenleri şaşırttı

Galatasaray’ın yeni yönetim kurulu listesinde tanıdık bir Trabzonlu.

Galatasaray yeni yönetim Kurulu'nda Trabzonspor ayrıntısı! Görenleri şaşırttı

Galatasaray bugün yaptığı kongre ile 38. başkanını seçti. Saat 10:00’da başlayan ve  Galatasaray Lisesi’nde yapılan seçimde Metin Öztürk, Yiğit Şardan, Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ve İbrahim Özdemir yarıştı.

Seçimi 1541 oyla kazanan Burak Elmas Galatasaray’ın 38. Başkanı oldu.

Elmas’ın yönetim Kurulu listesine bakanlar ise Trabzonsporlular için tanıdık bir ismi gördüler. Yedek listede yer alan Ahmet Ozan Şener ismi bordo mavi renklere gönül verenleri bir hayli şaşırttı.

Şener, Trabzonspor’un eski Başkanlarından Sadri Şener’in Yeğeni ve hatta Trabzonspor Basket takımında yöneticilik yapmış bir isimdi.

Herkesin Trabzonsporlu olarak bildiği ve saygı duyduğu ailenin bir ferdinin Galatasaray’a yedek yönetici olması, sahip olunan değerleri hiçe saymak olarak algılandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ozan Şener gibi isimlerin İstanbul takımlarında görev almaları “Nedir bu Trabzonluların İstanbul sevdaları?” sorusunun sorulmasına da neden oldu. Bu durum Trabzon ile Trabzonspor arasındaki bağı da büyük oranda zedelediği belirtildi.

Trabzon’dan yetişmiş iş insanlarının şehrinin takımına sahip çıkmayarak İstanbul takımlarının yedek listelerinin peşinde koşmaları da hem Trabzonluluğa hem de Trabzonsporluluğa ciddi zararlar veriyor. 

Ayrıca Şener'in kongre sonrası sevinç gfotoğrafını paylaşan taraftarlar "Bizi sizi Trabzonsporlu biliyorduk" yorumunda bulundu.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor