Galatasaray Trabzonspor maçı öncesi kar tehlikesi

Galatasaray Trabzonspor maçı öncesinde kar yağışı uyarısı yapıldı.

Galatasaray Trabzonspor maçı öncesi kar tehlikesi

Yoğun kar yağışının etsini ülke çapında etkisini yoğun bir şekilde gösterirken, Galatasaray ile Trabzonspor arasında bu akşam saat 19.00'da Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşması için de kar uyarısı yapıldı.

Maç saatinde kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre maç saatinde Nef Stadı'nda hava sıcaklığının 1 derece olması beklenirken, saat 17.00'de başlayacak kar yağışının karşılaşma saatinde de etkili olacağı tahmininde bulunuldu.

İki karşılaşma ertelenmişti
Süper Lig'in 22. haftasında 18 Ocak Salı günü oynanması planlanan Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçı ve 19 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor-Antalyaspor karşılaşmaları yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün sonraya ertelendi.

Gaziantep-Yeni Malatyaspor maçı ikinci kez ertelendi
Salıdan çarşambaya ertelenen Gaziantep-Yeni Malatyaspor maçı elverişsiz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle bir kez daha ertelendi. Mücadelenin yeni tarihi ise henüz açıklanmadı.

Çarşamba gününden perşembeye ertelenen Çaykur Rizespor-Antalyaspor karşılaşması ise kaldığı dakikadan devam ederek tamamlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler