Galatasaray Bitnel faciasından sonra bir ilk yaşadı

Galatasaray Trabzonspor'dan sonra bir ilk yaşadı

Galatasaray Bitnel faciasından sonra bir ilk yaşadı
Galatasaray 1-0 geri düştüğü karşılaşmayı kazandı.

Süper Lig'de Galatasaray bu akşam Brsaspor ile karşılaştı. ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmayı, ikinci yarı bulduğu gollerle 2-1 kazandı. Galatasaray, 21 Şubat 2016'daki Trabzonspor maçının ardından ilk kez ilk yarısını geride kapattığı bir karşılaşmayı kazanmış oldu.

O maçta ne olmuştu?

Tarihe Deniz Ateş Bitnel faciası olarak geçen karşılaşmada Trabzonspor 25. dakikada Erkan Zengin'in golüyle 1-0 öne geçmiş ancak 59. dakika Özer Hurmacı kırmıı kartla oyundan atılınca Galatasaray 69. Dakikada podolski ile beraberliği yakalamıştı.
89. Dakikada Cavanda'nın giridiği ikili mücadelede penaltı noktasını gösteren Bitnel, Trabzonsporlu oyuncuya bir de kırmızı kart çıkarmıştı. Salih dursun hakemin elindeki kartı alıp hakeme gösterince kendisi de kırmızı kart görüp oyundan atılmıştı. 8 kişi kalan bordo mavili ekibe penaltıdan golü Selçuk İnan atmış ve galatasaray sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler