Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yanıtladı! Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır ile ilgileniyorlar mı?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır ile ilgilenip ilgilenmediklerine dair yöneltilen soruya yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yanıtladı! Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır ile ilgileniyorlar mı?

Trabzonspor’da her ne kadar sezon kötü geçse de yıldız futbolcuları ile alakalı her gün yeni bir transfer haber çıkamaya devam ediyor.

Bu isimlerin başında ise Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan çakır geliyor.

Yıldız isme yurt dışı olduğu karar yurt içinden de takımların ilgisinin olduğu iddia ediliyor.

Trabzonspor'da takım kaptanı olan ve kulübün sembol isimlerinden biri haline gelen Uğurcan Çakır'ın, Galatasaray'ın radarında olduğu iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır için geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Takım kaptanımı rakibime niye satayım?" diyerek transfer iddialarını net bir dille yalanlamıştı.

Ancak tüm bu açıklamalara rağmen bazı basın mensupları her fırsatta transfer hakkında taraflara sorular sormaya devam ediyorlar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de katıldığı bir canlı yayında Uğurcan Çakır sorusu yöneltildi. Özbek’e sorulan "Uğurcan'ı düşündünüz mü?" sorusuna verdiği yanıt kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

"Bir sonraki soruya geçelim" şeklinde yanıt veren Dursun Özbek'in Uğurcan Çakır sorusuna kaçamak yanıt vermesi, bir ilginin olduğu şeklinde yorumlandı.

Uğurcan Çakır, daha önce yaptığı açıklamada "Kulübüm git derse giderim, kal derse kalırım. Gitmek istesem sözleşmemi 2027 yılına kadar uzatmazdım" diyerek Trabzonspor Kulübü'ne bağlılığını ifade etmişti.

Trabzonspor’a yeni bir kaleci

Trabzonspor tüm bu söylentilerin eşliğinde iç ve dış transferdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalarına sezon bitmeden başlayan Trabzonspor, Yunan orta saha Kourbelis'ten sonra bir transferi daha sonuçlandırmaya çok yaklaştı.

Her mevki için hem gelecek sezon için tecrübeli futbolcuları kadrosuna katmayı hedefleyen bordo mavililer, hem de gelecek yıllar faydalanabilmek için genç isimler ile de anlaşmalar yapıyor.

Bordo mavili ekip, Altınordu'dan genç kaleci Onuralp Çevikkan ile prensip anlaşmasına vardı.

17 yaşında ve 1.90 boyunda olan Onuralp Çevikkan'ın İzmir temsilcisi Altınordu ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Onuralp Çevikkan, Türkiye Milli Takımı'nın çeşitli alt yaş kategorilerinde de forma giydi.

Onur Kıvrak ve Uğurcan Çakır gibi isimleri Türk futboluna kazandıran Trabzonspor’un yeni bir kaleci yıldız için de çalışmalarını sürdürdüğü görüldü.

Bordo mavili yeni yönetimin altyapıya ve genç oyunculara verdiği önem sıkça dillendiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor